19 november 2009

Högkonjunktur och jämställdhet

Har börjat nedräkningen inför julledigheten. Men bara när det gäller antalet gig - föredrag, moderatorsuppdrag och paneldebatter. 10 kvar.

Verkar vara högkonjunktur för att prata om miljö, hållbarhet och klimat. Fast det har det å andra sidan varit i flera år. Undrar när/om det blir högkonjunktur för att göra något åt det också?

Vårt seminarium igår om snabb anpassning till minskad oljekonsumtion blev mycket lyckat och intressant. Energimyndigheten gillade dock inte begreppet peak oil. Men alla trodde att bensinen kommer att bli dyr, eller mycket dyr inom 5-10 år. På grund av peak oil.

Och så har Trivector blivit utsett till ett av de tio bästa företagen med mindre än 200 anställda när det gäller jämställdhet - av tidningen Veckans Affärer. Roligt!

Snart dags för nattåget till Stockholm igen.

Länk: Veckans Affärer om jämställda företag

Etiketter: ,

2 Comments:

At fredag, november 20, 2009, Blogger JS said...

Finns det mer information från seminariumet någonstans? Beroende på representationen är det ju smått på sensationellt om alla håller med om att bensinen kommer bli mycket dyrare pga tillgångsbrist!

 
At söndag, november 22, 2009, Blogger Christer Ljungberg said...

@ JS: 1 från Energimyndigheten, 1 från Länstyrelsen, 1 från Region Själland, två kommunala planerare, 1 från Region Skåne, en miljösamordnare, 2 från Vägverket osv.

 

Skicka en kommentar

Links to this post:

Skapa en länk

<< Home